Kenguri patosirali tužne Litvance i čekaju ishod balkanskog trilera (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kenguri patosirali tužne Litvance i čekaju ishod balkanskog trilera (VIDEO)

Mils je utakmicu završio sa 24 poena, Aron Bejns dodao je 16, a Metju Delavedova 15 poena. Po 12 poena za Litvaniju dali su Mantas Kalnijetis i Antanas Kavalijauskas

Kada Kenguri biju sve se trese! Strašna Australija bukvalno je rasturila Litvaniju u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa 90:64 i sada čeka pobednika balkanskog derbija Srbija – Hrvatska!

Teško da je iko očekivao ovakav konačan ishod prvog četvrtfinalnog duela u Rio de Žaneiru, a pogotovo da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << završen sa tolikom razlikom.

I ne samo to, australijski košarkaši su očitali pravu košarkašku lekciju Litvancima, jednom od glavnih kandidata za medalju uoči početka olimpijskog turnira.

Jednostavno, Litvanija je treću utakmicu zaredom, a svaka je mogla da se nazove odlučujoćom u Riju, bila užasna i doživela poraze.

Ako je onaj od Španije od 50 razlike bio skandalozan, mogao je donekle da se tumači i činjenicom da je Furija šampion Evrope, ovaj od Australije biće baš, baš bolan jer su do ovih Igara Kenguri slovili samo za solidnog rivala.

Videlo se, međutim, od starta turnira u Riju da ova generacija Australijanca, predvođena sjajnim Petijem Milsom može da napravi nešto veliko i sada će se boriti za medalje.

Australijanci su bili bolji od prvog sudijskog podbacivanja. Veoma jako i skoncentrisano su ušli u meč, igrali dobru odbranu i pametno u napadu. Već ne poluvremenu mirisalo je na katastrofu, uzaludni su bili svi pokušaji Litvanije da se trojkama vrati u igru.

Mils je utakmicu završio sa 24 poena, Aron Bejns dodao je 16, a Metju Delavedova 15 poena. Po 12 poena za Litvaniju dali su Mantas Kalnijetis i Antanas Kavalijauskas.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.