SAŠA JANKOVIĆ JE GOVORIO ISTINU Vučić progovorio o atentatu koji mu je bio pripreman i šokirao naciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 21:08

"SAŠA JANKOVIĆ JE GOVORIO ISTINU" Vučić progovorio o atentatu koji mu je bio pripreman i šokirao naciju

Predsednik Srbije se trenutno nalazi u zvaničnoj poseti Turskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno se nalazi u zvaničnoj poseti Turskoj.

Predsednik se tokom intervjua sa novinarkom Pinka osvrnuo i na izjavu Saše Jankovića o navodnom atentatu koji je bio pripreman na njega.

- Saša Janković je govorio istinu, i govorio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tačno ono šta se zbivalo. Mi dobro pratimo šta rade strane službe, onako kako one prate i naše službe. Mi znamo da oni nisu oduševljeni brzom napretku Srbije, a što bi se neko radovao bržem napretku Srbije od recimo Crne Gore ili Hrvatske. Evo da vam navedem primer: 2014. godine ukupan BDP Srbije je bio 32.9 milijardi evra. U isto vreme u Hrvatskoj njihov BDP je bio 48. milijardi evra. I jedni i drugi ove godine završavamo sa 52. milijarde. Zašto bi to neko voleo. Najlakše im je da pišu da sam ludak ili četnik, iako mi niko nikada nije bio četnik, stradali su samo zato što su Srbi. Dakle, jel to smisao. Šta je u stvari to što vi tražite svim tim napadima na takav način. I to što Srbija više nije prva u košarci ili fudbalu, već u ekonomiji - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.