Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023, 17:42

ŠAPIĆ POVODOM OPTUŽBI ZA NAMEŠTANJE TENDERA: Mi ćemo insistirati da tužilaštvo utvrdi da li je bilo koruptivnih radnji

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će insistirati da tužilaštvo utvrdi da li je bilo koruptivnih radnji i nameštanja tendera. Odgovarajući na pitanje o tvrdnji Vladimira Đukanovića, da bi tužilaštvo trebalo da se uključi u istragu o snimku gde navodno šef kabineta gradonačelnika Beograda Nenad Milanović nudi predstavnicima turske kompanije Kentkart da će im […] The post ŠAPIĆ POVODOM OPTUŽBI ZA NAMEŠTANJE TENDERA: Mi ćemo insistirati da tužilaštvo utvrdi da li je bilo koruptivnih radnji appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće li Vučić dati Šapića ili će gradonačelnik politički preživeti i „aferu snimak“?

Izvor: Danas, 13.Apr.2023, 07:00

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić mogao bi politički da preživi i "aferu snimak" u kojoj je glavni akter njegov šef kabineta koji predstavnicima kompanije Kentkart nudi nameštanje tendera u njihovu korist u zamenu za prihvatanje raskida ugovora. Sagovornici Danasa smatraju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.