Izvor: Danas, 13.Apr.2023, 07:00

Hoće li Vučić dati Šapića ili će gradonačelnik politički preživeti i „aferu snimak“?

Potpredsednik SNS i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić mogao bi politički da preživi i "aferu snimak" u kojoj je glavni akter njegov šef kabineta koji predstavnicima kompanije Kentkart nudi nameštanje tendera u njihovu korist u zamenu za prihvatanje raskida ugovora. Sagovornici Danasa smatraju da ga SNS i njen lider Aleksandar Vučić, od kojeg stranačke odluke zavise, neće skloniti sa gradonačelničke funkcije i zameniti nekim drugim do održavanja novih izbora, koji bi mogli da budu do kraja godine ili na proleće 2024.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Hoće li Vučić dati Šapića ili će gradonačelnik politički preživeti i „aferu snimak“?

Izvor: Piplmetar.rs, 13.Apr.2023

L. V.danas 07:00. . Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV. Potpredsednik SNS i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić mogao bi politički da preživi i „aferu snimak“ u kojoj je glavni akter njegov šef kabineta koji predstavnicima kompanije Kentkart nudi nameštanje tendera u njihovu korist u...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.