Rusi i Turci nastavljaju saradnju i Turski tok

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi i Turci nastavljaju saradnju i "Turski tok"

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev razgovarao je telefonom sa svojim turskim kolegom Binalijem Jildirimom o saradnji dve zemlje u mnogim oblastima.

Dva premijera razmatrala su izgradnju gasovoda "Turski tok" i nuklearne elektrane "Akuja", kao i pitanja trgovinsko-ekonomske saradnje, navodi se na sajtu Vlade Rusije.

"Šefovi dveju vlada takođe su razgovarali o rasporedu predstojećih bilateralnih kontakata", ističe se u saopštenju.

Premijer Turske čestitao je Medvedevu uspešno sprovedene izbore za Državnu dumu i pobedu stranke "Jedinstvena Rusija".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Medvedev i Jildrimi o „Turskom toku“

Izvor: Vostok.rs, 28.Sep.2016, 08:59

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev razgovarao je telefonom sa svojim turskim kolegom Binalijem Jildirimom.. . Dva premijera razmatrala su izgradnju gasovoda „Turski tok“ i nuklearne elektrane „Akuja“, kao i pitanja trgovinsko-ekonomske saradnje, navodi se na sajtu Vlade Rusije. „Šefovi dveju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.