Robinjo čeka zatvor, ali pravi dogovore

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robinjo čeka zatvor, ali pravi dogovore

Brazilski fudbaler Robinjo dogovorio transfer u turski Sivaspor, iako ga u Italiji čeka izdržavanje devetogodišnje kazne zatvora zbog silovanja.

Foto: Guliver/Getty images/Valerio Pennicino

Nekadašnji napadač Reala, Milana i Mančester sitija, 33-godišnji Robinjo osuđen je novembra prošle godine pred sudom u Italiji na devet godina zatvora zbog učestvovanja u silovanju 22-godišnje devojke2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine u Milanu.

Uprkos tome, Robinjo, koji je sada u Brazilu, napravio je dogovor o prelasku u turski Suvaspor.

"Sa Robinjom, sa kojim pregovaramo duže vreme, postigli smo načelan dogovor i on će u utorak doći u Sivas. Posle završnih pregovora, on će potpisati ugovor sa našim klubom", saopštio je turski superligaš.

Sa pravne strane gledano, Brazilac može da pravi ovakve dogovore s obzirom na to je sudski postupak u toku, jer se žalio na izrečenu presudu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.