Izvor: BujanovackiGlas.info, 24.Avg.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rahim Salihi: Bujanovac očekuje mnogo od dolaska predsednika Turske Erdogana

Mi tu vidimo veliku šansu, jer postoji veliko interesovanje za ulaganja u našu opštinu. Dolazak Turaka biće prava prilika za dogovore sa predstavnicima opštine BujanovacBUJANOVAC, 24. avgust 2017. – Očekivanja opštine  Bujanovac  za unapređenje  razvoja i dolazak stranih investitora usmerena su na predstojeću  posetu Srbiji predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, rekao je za Bujanovačke Rahim Salihi, šef kabineta predsednika opštine Šaipa Kamberija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << />Pre svih, kao potencijalne investitore koji će uložiti razvojna sredstva u Bujanovac vidimo privrednike iz Turske koji su poreklom sa ovog područjaSalihi je dodao da će sa Erdoganom doći i veća gupa tamošnjih privrednika, potencijalnih investitora.
Mi tu vidimo veliku šansu, jer postoji veliko interesovanje za ulaganja u našu opštinu. Dolazak Turaka biće prava prilika za dogovore sa predstavnicima opštine Bujanovac. Pre svih, kao potencijalne investitore koji će uložiti razvojna sredstva u Bujanovac vidimo privrednike iz Turske koji su poreklom sa ovog područja – naglašava Salihi.
On podseća da je nedavno  uspostavljen ponovni kontakt sa predstavnicima turske razvojne agencije TIKA, sa kojom je realizovana uspešna saradnja u periodu od 2008. do 2012. godine.
Tokom nedavne posete ambasadora Turske opštini Bujanovac razgovarano je o mogućnostima nastavka te saradnje.

Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.