REŠEVA SE PITANJE TRENERA: Željkov učenik PREUZIMA Efes!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 15:05

REŠEVA SE PITANJE TRENERA: Željkov učenik PREUZIMA Efes!

Već se dokazao...

Već je poznato da će turski stručnjak Ergin Ataman napustiti klupu aktuelnog prvaka Evrope, ekipe Efesa, te i da će karijeru nastaviti u grčkom Panatinaikosu. U turskim medijima se spekuliše da bi novi trener trebalo da bude Erdem Čan.

Radi se o 42-godišnjem stručnjaku koji trenutno predvodi Turk Telekom. Učio je od Željka Obradovića i to čak sedam godina u Fenerbahčeu, a radio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i sa Igorom Kokoškovim u istom timu.

Navodno će potpisati dvogodišnji ugovor.

Inače, ove sezone Turk Telekom je prvoplasirani tim turskog šampionata, a završio je i kao drugi u Evrokupu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradovićev učenik menja Atamana na klupi Efesa

Izvor: B92, 19.Maj.2023

Turski trener Erdem Džan će po svemu sudeći biti novi trener ekipe Anadolu Efes...Đak Željka Obradovića će tako naslediti na klupi ekipe iz Istanbula sada već bivšeg trenera i dalje aktuelnog prvaka Evrope Ergina Atamana...Dosta se pričalo o tome ko bi mogao da nasledi Atamana na klupi Efesa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.