Obradovićev učenik menja Atamana na klupi Efesa

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 17:03

Obradovićev učenik menja Atamana na klupi Efesa

Turski trener Erdem Džan će po svemu sudeći biti novi trener ekipe Anadolu Efes.

Đak Željka Obradovića će tako naslediti na klupi ekipe iz Istanbula sada već bivšeg trenera i dalje aktuelnog prvaka Evrope Ergina Atamana.

Dosta se pričalo o tome ko bi mogao da nasledi Atamana na klupi Efesa, u igri su bili mnogi treneri. Pričalo se o Pablu Lasu, Andrei Trinkijeriju, ali je na kraju izbor pao na Erdema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džana.

Džan je ove sezone napravio sjajan rezultat sa ekipom Turk Telekoma sa kojom je stigao do finala Evrokupa gde je poražen u finalu od Gran Kanarije.

Erdem Džan je dugo godina bio pomoćnik Željku Obradoviću u Fenerbahčeu, posle toga je čak bio u NBA ligi, gde je bio pomoćnih Kvinu Snajderu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.