RADA UPOREDILA DVE VEZE: Evo šta RADI za Harisa, a za Momira i Milana NIJE HTELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA UPOREDILA DVE VEZE: Evo šta RADI za Harisa, a za Momira i Milana NIJE HTELA

Uuuu, Rado...

Rada Manojlović i Haris Berković neguju ljubav preko žice, ali to nije uvek dovoljno pa je Rada sredinom decembra na nekoliko dana odletela preko bare samo da bi se videla sa dečkom.

Na pitanje kako joj je bilo, teško je odgovorila.

- Uh, ne dirajte rane moje, ne budite uspomene. Bilo mi je prelepo. Četiri dana smo proveli na Floridi. Jeste da sam tamo odmorila dušu i telo, ali ne volim da letim avionom. Ovo sigurno ne bih uradila ni zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koga drugog! Sa Momirom (Gajićem) bila sam tri godine i nisam otišla u Tursku, gde je radio, a ni zbog Milana (Stankovića) nisam išla u Oslo. S Harisom je ljubav prava. On mi pokazuje to isto i, kada neko iste stvari i ludosti radi zbog tebe, onda ne možeš da ne uzvratiš. Mami te, vuče te, želiš da uradiš sve za tog muškarca. Zbog njega nisam noćima spavala, ali ne zbog ljubomore i brige, već zato što smo se tada stalno zvali i dopisivali - kaže Rada za Kurir.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.