Prvi memorijalni šahovski turnir „Tri kralja“ u Kragujevcu

Izvor: KGsport.info, 10.Jan.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi memorijalni šahovski turnir „Tri kralja“ u Kragujevcu

Šahovski klub Radnički Vodovod organizuje prvi po redu memorijalni turnir pod nazivom „Tri kralja“, koji je posvećen trojici preminulih kragujevačkih šahista Predragu Milićeviću, Zoranu Šutiću i Dragoljubu Laziću. Početak turnira zakazan je za četvrtak, 11. januar od 16 časova u hotelu „Stari grad“, a učestvuje deset igrača.
Sudeći prema listi učesnika turnir ima međunarodni karakter, pošto na njemu učestvuju po dva igrača iz Makedonije i >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Turske. Planirano je da se odigra devet kola po Bergerovom sistemu, a na turniru se može osvojiti bal za intermajstora, što je posebno značajno za mlađe šahiste.
Organizatori nameravaju da ovaj turnir postane tradicionalan, kako bi se sačuvala uspomena na ovu trojicu šahista, koji su mnogo toga učinili za razvoj i popularizaciju šaha u Kragujevcu i široj okolini.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Džipijada u Blacu 14. januara

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Jan.2018, 12:04

U nedelju, 14. januara u Blacu se održava 12. po redu Džipijada – 4×4 – Blace 2018. Organizatori manifestacije su moto kros klub Enduro Blace i Opština Blace. Manifestacija tradicionalno ima međunarodni karakter...Prijavljivanje ekipa za učešće na ovogodišnjoj džipijadi 4×4 traje do subote...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.