Prvi let Niš - Istanbul

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jan.2022, 15:02

Prvi let Niš - Istanbul

U utorak je na Aerodromu "Konstantin Veliki" Niš svečano dočekan uz vodeni pozdrav prvi avion Er Srbije na novoj liniji do Istanbula. Avioni ove avio-kompanije obavljaće svakog utorka i subote letove ka ovom gradu u Turskoj.

"Srećni smo što posle 15 godina možemo da našim putnicima ponovo ponudimo jednu ovaku destinaciju. Istanbul je prema upitima bila jedna od vrlo traženih destinacija, te se nadamo da će ova linija biti vrlo popularna i tražena kod naših >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << putnika.” – izjavio je direktor Aerodroma Srbije Mihajlo Zdravković

Er Srbija narednih dana pokreće i letove ka Kelnu, Beogradu i nastavlja da leti ka Franfkurt Hanu i Ljubljani. Od naredne letnje sezone sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš leteće i ka Atini i Tivtu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.