Izvor: Piplmetar.rs, 21.Feb.2024, 22:30

Plastični hirurzi poptpuno promenili Nemanjin izgled: Prolepšao se preko noći (foto)

Izgled Nemanje Gudelja svi komentarišu, potpuno se promenio
Fudbaler Nemanja Gudelj veoma vodi računa o svom izgledu, a s obzirom na to da je profesionalni sportista podrazumeva se da mu telo izgleda savršeno. Međutim, Anastasijin muž je pre nekoliko meseci odlučio da “poradi na svojoj glavi”, tačnije na frizuri, a za novi i lepši izgled Nemanje Gudelja pobrinula se jedna turska klinika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Guliver Getty

Iako je bio prepoznatljiv po dugoj kosi, uvek vezanoj u rep, srpski reprezentativac nije bio zadovoljan njenom gustinom i zaliscima koji su postajali sve vidljiviji, pa je odlučio da se podvrgne transplantaciji.
Pročitajte Sahrana Nataše Ninković održaće se po njenoj poslednjoj volji, ovako će sve izgledati Defanzivac Sevilje se posle posete estetskim hirurzima u Turskoj, na svom Instagram profilu, pohvalio rezultatima
– Sa oduševljenjem sa vama delim rezultate moje transformacije kose! Pogledajte sada! Rezultati su neverovatni. Zauvek zahvalan na ovoj transformaciji – napisao je Nemanja.

A, da je izgled Nemanje Gudelja sad znatno bolji nego pre jasno je i po fotgrafijama koje su pred vama. A, Nemanju je, kako smo saznali iz komentara ispod objave na Instagramu, na transplantaciju poslao fudbaler Ivan Rakitić, koji mu je šaljivo napisao:
– A, ko je te poslao tamo i rešio sve, svaka mu čast… – napisao je hrvatski as u komentaru ispod Gudeljeve objave.
AUTOR: SVET
FOTO: Guliver Getty Images, Ata images, Instagram




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.