Perišić: Protiv Turske na pobedu

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić: "Protiv Turske na pobedu"

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić rekao je danas da je njegova ekipa spremna i da ide na pobedu protiv Turske kako bi što pre osigurala plasman na Svetsko prvenstvo 2018.

"Sigurno nije lako igrati dve utakmice u razmaku od samo dva dana, ali znamo što nam ta utakmica znači. Spremni smo, niko nije umoran, daćemo maksimum i idemo na pobedu, kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju", kazao je Perišić, prenosi Hina.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sutra gostuje Turskoj u utakmici osmog kola Grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Hrvatska je prva u grupi sa 16 bodova, Ukrajina ima 14, Island 13, a Turska 11.

Uz gostovanje Hrvatske u Turskoj, sutra se sastaju Island i Ukrajina.

"Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, ali ne treba gledati druge utakmice. Imamo sve u svojim rukama, prvi smo od prvog kola. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, ali mi ćemo gledati sebe, prezentovati se u što boljem svetlu i pokušati da se vratimo kući s tri boda", rekao je Perišić.

"Turska je u teškoj situaciji, daće sve od sebe i pokušaće da se pobedom vrate u igru. Ipak, mi ćemo pokušati da postignemo gol što pre, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1:1. Bolji smo bili i u Parizu, mislim da nam Turci odgovaraju i nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu"
, dodao je Perišić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.