Izvor: Blic, 12.Dec.2023, 00:28

POD OVIM USLOVIMA ĆE LJUPČO BITI IZRUČEN Turska iznela zahtev za ekstradiciju Vanjinog i Pančeovog ubice Makedoniji

Turske vlasti su danas odredile ekstradicioni pritvor od 40 dana za prvoosumnjičenog Ljupča Palevskog-Palča za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske (Đorčevske) iz Skoplja i 74-godišnjeg frizera Panča Žežovskog iz Velesa, ali najnoviji navodi pokazuju da je Turska iznela poseban zahtev za izručenje navedenog muškarca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TURSKA NEĆE DA IZRUČI VANJINOG UBICU?! Makedonska novinarka otkriva najnovije detalje u slučaju Palevskog: "Zahtevaće TRAMPU"

Izvor: Blic, 12.Dec.2023

Tužilaštvo Severne Makedonije uputilo je zahtev za izručenje Ljupča Palevskog-Palča, prvoosumnjičenog za ubistvo devojčice Vanje Gorčevske (Đorčevske). Međutim postupak izručenja mogao bi da traje i duže od godinu dana. Ivona Talevska, predstavnica asocijacije novinara Makedonije iznela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.