PAD POSLE VELIKE BORBE: Crnogorke bolje od Srpkinja! Meč sa Turskom ODLUČUJE o plasmanu na EP!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 21:11

PAD POSLE VELIKE BORBE: Crnogorke bolje od Srpkinja! Meč sa Turskom ODLUČUJE o plasmanu na EP!

Težak meč...

Najbolje srpske rukometašice poražene su od Crne Gore u Podgorici rezultatom 26:25 (14:14) u meču 4. kola grupe 6 kvalifikacija za EP. Najbolje srpske rukometašice tako ostaju na trećem mestu grupe u kojoj su još Bugarska i Turska.

Trenutno prvoplasirane Crnogorke su prve sa sve četiri pobede i obezbeđenim plasmanom na Evropsko prvenstvo.

Turska je druga sa učinkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2-1-0, dok je Srbija na trećem mestu sa pobedom, remijem i dva poraza.

Poslednjeplasirana je Bugarska.

Izabranice Uroša Bregara preostala dva meča igraju 3. aprila sa Bugarskom, gde su apsolutne favoritkinje, dok četiri dana kasnije dočekuju Tursku sa kojom će u direktnom sudaru odlučiti o drugom putniku iz grupe na Evropsko prvenstvo.

Protiv Crne Gore Jovović, Radosavljević i Janjušević bile su najefikasnije sa pet golova, dok je to kod Crne Gore bila Tatjana Brnović sa sedam golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.