Ozil zna gde će igrati naredne sezone!

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 13:59

Ozil zna gde će igrati naredne sezone!

Ima i 350 hiljada dobrih razloga za to.

Mesut Ozil je imao još jednu neuverljivu sezonu.

Dolaskom Artete je podigao nivo igre, ali i dalje ispod njegovog nekadašnjeg standarda. Nemac zarađuje ubedljivo najviše u Arsenalu, nedeljno inkasira 350 hiljada funti po ugovoru koji je produžio januara 2018-te.

Ugovor mu traje do 2021. godine te se spekulisalo da bi kreativac mogao narednog leta da promeni klub. Pričalo se o interesovanju Fenerbahčea, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << turski klub jednostavno nije dovoljno finansijski jak.

"Mesut ima još jednu godinu ugovora. Po tom pitanju neće biti promena. Vreme će reći šta će se desiti. Mesut će imati 32 godine i još par godina svoje karijere. On i njegova porodica će doneti odluku koja je najbolja za sve. Ne mogu pričati o Mesutu i Fenerbahčeu jer o tome nemam prava da govorim zbog načela poverljivosti", izjavo je Erkut Sogut, agent Nemca, za beIN Sport

Izgleda da će Ozilova primanja nastaviti da muče Arsenal najmanje još jednu sezonu. Podsetimo kreativac je bio jedan od trojice koji je početkom aprila odbio da smanji primanja u Arsenalu zbog korona pandemije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.