Ozil odlazi kod kuma?

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 15:22

Ozil odlazi kod kuma?

Da li se konačno našlo rešenje za kreativca Arsenala.

Mesuta Ozila iz kola u kolo nema na terenu.

Nemac preko svojih društvenih mreža poručuje već par nedelja da je spreman, ali Arteta nikako da ga ubaci u tim, ponekad i u protokol. Jasno da u Arsenalu svi žele da vide leđa kreativcu koji zarađuje neverovatnih 300 hiljada funti nedeljno. Ozil je do sada odbijao sve ponude.

Fenerbahče je u par navrata pokušao, ali bez uspeha. Sada engleski i turski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mediji pišu kako je moguća selidba u redove Bašahšehira, novog prvaka turske Superlige.

Ovo je njihova prva ikada titula najboljih u Turskoj, klub iz Istanbula igra na "Fatih Terim" stadionu a poznato je i da klub ima bliske veze sa Erdoganom, predsednikom Turske.

Erdogan je i bio i kum na Ozilovom venčanju pre godinu dana kada kreće i 'progon' Ozila iz reprezentacije Nemačke. Ovakvu soluciju je i sam predsednik Turske najavio pre godinu dana, izgleda da će se kumstvo osvežiti saradnjom u Istanbulu.

Arsenal kako god okrenemo mora da se suoči sa gubitkom na transfer polju po pitanju isplate, ali brisanje Ozilove plate bi se isplatilo na duže staze.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.