Ozil odlazi kod kuma?

Autor: Stefan Matić
utorak 21.07.2020.
15:06
Izvor: Sportske.net

Da li se konačno našlo rešenje za kreativca Arsenala.

Povezane vesti

Mesuta Ozila iz kola u kolo nema na terenu.

Nemac preko svojih društvenih mreža poručuje već par nedelja da je spreman, ali Arteta nikako da ga ubaci u tim, ponekad i u protokol. Jasno da u Arsenalu svi žele da vide leđa kreativcu koji zarađuje neverovatnih 300 hiljada funti nedeljno. Ozil je do sada odbijao sve ponude.

Fenerbahče je u par navrata pokušao, ali bez uspeha. Sada engleski i turski mediji pišu kako je moguća selidba u redove Bašahšehira, novog prvaka turske Superlige.

Ovo je njihova prva ikada titula najboljih u Turskoj, klub iz Istanbula igra na "Fatih Terim" stadionu a poznato je i da klub ima bliske veze sa Erdoganom, predsednikom Turske.

Erdogan je i bio i kum na Ozilovom venčanju pre godinu dana kada kreće i 'progon' Ozila iz reprezentacije Nemačke. Ovakvu soluciju je i sam predsednik Turske najavio pre godinu dana, izgleda da će se kumstvo osvežiti saradnjom u Istanbulu.

Arsenal kako god okrenemo mora da se suoči sa gubitkom na transfer polju po pitanju isplate, ali brisanje Ozilove plate bi se isplatilo na duže staze.

baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Provokator
Tuesday, 21.07.2020
17:14

10-20 miliona da uzmu i ostave prostor za plate i njima puna kapa. Dzabe sto je Ozil klasa kad ne igra, ista pricao kao Bejl.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 21.07.2020
15:24

Tolike godine je u repki igrao na vrhunskom nivou i na kraju se prema njemu onako ponesu. Tada su bas pokazali svoje pravo nacisticko lice...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 21.07.2020
15:16

turski Katai:-D