Opet pala na turski šarm: Adrijana Lima uhvaćena sa poznatim biznismenom

Izvor: B92, 11.Jul.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet pala na turski šarm: Adrijana Lima uhvaćena sa poznatim biznismenom

Poznata manekenka Adrijana Lima početkom ove godine je okončala ljubavnu romansu sa turskim piscem Metinom Harom.

Donedavna "srpska snajka" sada ponovo uživa u zagrljaju Turčina, naslednika velikog bogatstva.

Nekadašnji Viktorijin anđeo, Lima se našla na meti paparaca, dok je u veoma provokativnoj odeći šetala sa svojim novim dečkom, bogatim turskim preduzetnikom, Emirom Ujarom.

Par je uslikan kako razmenjuje nežnosti na grčkom ostrvu Mikonosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a samo nedelju dana pre započeli su turneju putovanja po Evropi.

Emir je uspešan biznismen, poznat u svetu bogatih i slavnih. Potpredsednik je jedne multimilionerske kompanije, u svom vlasništvu ima nekoliko firmi koje se bave turizmom i naftnom industrijom, a njegova porodica poseduje lanac luksuznih hotela, prenosi Net.hr.

Njegovo bogatstvo procenjuje na 250 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.