Opa, rokaj Turke: Holanđani ne daju Osmanlijama duđu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opa, rokaj Turke: Holanđani ne daju Osmanlijama d'uđu

Holandija, Srebrenica - nisu tu sasvim čista posla za one koji znaju o čemu se radi, iako "lale" pokušavaju da se predstave da su neke demokrate - oni to zaista nisu, i više vuku na drugu stranu, blisku nacistima i fašistima, o čemu svedoče i poslednji potezi njihovih vlasti i retorika sa Turcima, koje mnogi danas (opravdano) upoređuju sa Osmanlijama. Bilo kako bilo, holandska policija u subotu je na granici zaustavila konvoj turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ministarke za porodična pitanja, Fatme Betul Sajan Kaje, koja je pokušala da uđe u Holandiju pošto je šefu turske diplomatije Mevlutu Čavušogluu prethodno zabranjeno da dođe u tu zemlju avionom, javila je tv CNN Turk.

Konvoj turske ministarke koja je bila u Nemačkoj zbog odvojenih sastanaka, odlučila je da krene u Holandiju kolima ali joj je rečeno da se vrati u Nemačku, preneo je Rojters.

Turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu izjavio je ranije da je odluka holandskih vlasti da zabrane njegovom avionu da sleti u Roterdam, "neprihvatljiv skandal" i zapretio da će Ankara odgovoriti Holandiji kako ona i zaslužuje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.