Odevena u KRLJUŠT OD GLAVE DO PETE, moli pomoć za Tursku i Siriju! Čuvena Hurem učinila plemeniti gest u neobičnoj kreaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2023, 23:08

Odevena u KRLJUŠT OD GLAVE DO PETE, moli pomoć za Tursku i Siriju! Čuvena Hurem učinila plemeniti gest u neobičnoj kreaciji

Pevačica telom i delom izazvala oduševljenje.

Glumica Merjem Uzerli, u Srbiji svima poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", prisustvovala je "Tajmovoj" dodeli nagrada za 100 najuticajnijih ljudi sveta.

Poznata turska glumica, nemačkog porekla, apelovala je na čitav svet da pomogne Turskoj i Siriji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da saniraju razorne posledice zemljotresa.

Uzerlijeva se pojavila na prestižnom događaju u kostimu koji podseća na riblju krljušt u boji plamena. Kristali ispunjavaju veći deo odevne kombinacije, dok mrežasti plašt daje poseban gorući efekat.

- Hvala vam na pozivu na ovaj neverovatan događaj. Hvala vam što ste mojim prijateljima i meni dali priliku da podignemo svest o posledicama zemljotresa u Turskoj, da pomognemo donacijama i da vodimo sjajne i inspirativne razgovore kako možemo svet učiniti boljim mestom - istakla je na društvenoj mreži Instagram čuvena Hurem, pa poentirala:

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

- Ruka ruci, snažniji smo zajedno.

Podsetimo, Merjem se oglasila među prvima nakon razornog zemljotresa u Turskoj i Siriji, te uputila javnu podršku narodima obe zemlje (detaljnije OVDE).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.