Obilne kiše u Istanbulu, poginula jedna osoba

Izvor: B92, 17.Avg.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilne kiše u Istanbulu, poginula jedna osoba

Obilna kiša pogodila je turski grad Istanbul, poplavila je ulice i podrume i poremetila železnički i trajektni saobraćaj.

Najmanje jedna osoba pronađena je preminula unutar poplavljenog podvožnjaka, javila je privatna novinska agencija DHA, preneo je AP.

Televizija Aberturk je izvestila da je kiša poplavila i istorijski Grand Bazar, kompleks natkrivenih uličica sa brojnim prodavnicama.

Vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su obustavile trajektni prevoz preko Bosfora, a ukinute su i neke tramvajske linije.

Aberturk je javio i da je jedan automobil upao u jamu zbog urušavanja puta, ali da putnici koji su se nalazili u njemu nisu povređeni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obilna kiša paralisala Istanbul, nastradala jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2019

Obilna kiša pogodila je danas turski grad Istanbul, poplavila je ulice i podrume i poremetila železnički i trajektni saobraćaj...Najmanje jedna osoba pronađena je preminula unutar poplavljenog podvožnjaka, javila je privatna novinska agencija DHA, preneo je AP...Televizija Aberturk je izvestila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.