Nevreme u Istanbulu, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 17.Avg.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Istanbulu, jedna osoba poginula

Obilna kiša pogodila je Istanbul, poplavila je ulice i podrume i poremetila železnički i trajektni saobraćaj.
Najmanje jedna osoba pronađena je preminula unutar poplavljenog podvožnjaka, javila je privatna novinska agencija DHA, preneo je AP.

Televizija Aberturk je izvestila da je kiša poplavila i istorijski Grand Bazar, kompleks natkrivenih uličica sa brojnim prodavnicama.
Vlasti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su obustavile trajektni prevoz preko Bosfora, a ukinute su i neke tramvajske linije.
Aberturk je javio i da je jedan automobil upao u jamu zbog urušavanja puta, ali da putnici koji su se nalazili u njemu nisu povređeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTOP U ISTANBULU Kiša poplavila ulice i poremetila saobraćaj, IMA I ŽRTAVA (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Avg.2019

Obilna kiša pogodila je danas najveći turski grad Istanbul, poplavila je ulice i podrume i poremetila železnički i trajektni saobraćaj.

Nastavak na Blic...

Nevreme u Istanbulu, jedna osoba poginula

Izvor: Radio 021, 17.Avg.2019

Obilna kiša pogodila je Istanbul, poplavila je ulice i podrume i poremetila železnički i trajektni saobraćaj...Najmanje jedna osoba pronađena je preminula unutar poplavljenog podvožnjaka, javila je privatna novinska agencija DHA, preneo je AP...Televizija Aberturk je izvestila da je kiša poplavila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.