OPASNE KURTIJEVE IGRE: Premijer lažne države zvecka oružjem, pohvalio se da su stigli bajraktari iz Turske (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 21:05

OPASNE KURTIJEVE IGRE: Premijer lažne države zvecka oružjem, pohvalio se da su stigli bajraktari iz Turske (FOTO)

Kurti u objavi na Fejsbuku ističe da su za dve godine vladavine povećali broj vojnika za 80 odsto.

Premijer provremenih institucija na Kosovu Aljbin Kurti saopštio je da je lokalna vojska dobila bespilotne letelice TB-2, koju je vlada kupila od Turske.

- U arsenal naše vojske dodali smo bespilotne letelice Bajraktar ​​TB-2 koje smo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlada kupili od Turske. Za dve godine vladavine povećali smo broj vojnika za preko 80 odsto, a budžet za vojsku za preko 100 odsto. Kosovo je sada bezbednije nego uvek ponosno - napisao je Kurti.

Dodaje da je sa lokalnim komandirima čestitao oficirima koji su završili obuku o upotrebi dronova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEOGRAD NE SEDI SKRŠTENIH RUKU! Vučić ima spreman odgovor na Kurtijeve BAJRAKTARE: U Srbiju stižu DVA TIPA MOĆNOG ORUŽJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 12:21

Opasno oružje stiglo je u Prištinu, ali Srbija nije bez odgovora...Juče su u lažnu državu Kosovo stigle bespilotne letelice TB-2 poznatije kao i dronovi bajraktari, koje je Priština kupila od Turske, koja je inače i njihov najveći vojni donator...Upravo zbog toga, Beograd je odlučio da vojno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.