ERDOGAN POSLAO KURTIJU OPASNO ORUŽJE: Bespilotne letelice stigle u lažnu državu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 13:27

ERDOGAN POSLAO KURTIJU OPASNO ORUŽJE: Bespilotne letelice stigle u lažnu državu (FOTO)

Kurti u objavi na Fejsbuku ističe da su za dve godine vladavine povećali broj vojnika za 80 odsto.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti saopštio je da je tzv. vojska Kosova dobila bespilotne letelice TB-2, poznatije kao dronovi barjaktari, koju je vlada kupila od Turske.

- U arsenal naše vojske dodali smo bespilotne letelice Bajraktar TB-2 koje smo kao vlada kupili od Turske. Za dve godine vladavine povećali smo broj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojnika za preko 80 odsto, a budžet za vojsku za preko 100 odsto. Kosovo je sada bezbednije nego uvek ponosno - napisao je Kurti.

On je dodao da je sa komandantom tzv. KBS-a, general-potpukovnikom Baškimom Jašarijem i ministrom odbrane Armendom Mehajem, čestitao oficirima koji su završili obuku o upotrebi dronova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPASNE KURTIJEVE IGRE: Premijer lažne države zvecka oružjem, pohvalio se da su stigli bajraktari iz Turske (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023

Kurti u objavi na Fejsbuku ističe da su za dve godine vladavine povećali broj vojnika za 80 odsto...Premijer provremenih institucija na Kosovu Aljbin Kurti saopštio je da je lokalna vojska dobila bespilotne letelice TB-2, koju je vlada kupila od Turske...- U arsenal naše vojske dodali smo bespilotne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.