ONI ME NEĆE POBEDITI Vučić čestitao pobedu Erdoganu, a onda poslao važnu poruku građanima Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 21:44

"ONI ME NEĆE POBEDITI" Vučić čestitao pobedu Erdoganu, a onda poslao važnu poruku građanima Srbije

Gostujući u večerašnjoj emisiji "Hit Tvit", predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prokomentarisao aktuelne predsedničke izbore u Turskoj

- Zadovoljan sam postignutim poslom. Na svim izborima smo pobedili i verujem da će se taj trend nastaviti - kazao je Vučić i čestitao Redžepu Tajipu Erdoganu pobedu na izborima u Turskoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kaže da smatra da neki mogu i posle 20 godina da pobeđuju na izborima ako su dobro radili za svoj narod. Vučić kaže da će prioritetno biti posvećen napretku Srbije i razgovarati sa svim političkim faktorima koji žele da razgovaraju. Predsednik kaže da je rekao da će se sam povući sa političke scene kada bude razumeo da je dovoljno, da je dosta i da nema više energije ili snage koju je imao.

- Oni me neće pobediti - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OVA POBEDA JE REZULTAT VAŠEG NESEBIČNOG RADA" Putin čestitao Erdoganu novi predsednički mandat

Izvor: Blic, 28.Maj.2023

Ruski predsednik, Vladimir Putin, čestitao je Redžepu Tajipu Erdoganu na pobedi na predsedničkim izborima u Turskoj koji su održani danas, navodeći da je to dokaz da turski narod ceni Erdoganov nesebičan rad i nezavisnu spoljnu politiku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.