Izvor: Blic, 11.Dec.2023, 19:00

ODREĐEN PRITVOR VANJINOM UBICI Evo gde će Ljupčo biti do izručenja Makedoniji

Ministarstvo pravde Severne Makedonije podnelo je 7. decembra Turskoj zahtev za izručenje Ljupča Palevskog-Palča, prvoosumnjičenog za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske (Đorčevske) iz Skoplja i 74-godišnjeg frizera Panča Žežovskog iz Velesa, dok su turske vlasti odredile ekstradicioni pritvor od 40 dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičenom za ubistva u Skoplju i Velesu ekstradicioni pritvor od 40 dana u Turskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Dec.2023

Kancelarija glavnog javnog tužioca Balikesira u Turskoj odredila je ekstradicioni pritvor Ljupču Palevskom u trajanju od 40 dana, saopštilo je makedonsko Ministarstvo pravde. Palevski je osumnjičen za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorčevske i 74-godišnjeg Panča Žežovskog. Prema dosadašnjoj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Ubistvo male Vanje potreslo region: Palči određen pritvor

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2023

Ministarstvo pravde Sjeverne Makedonije podnijelo je 7. decembra Turskoj zahtjev za izručenje Ljupča Palevskog-Palča, prvoosumnjičenog za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske iz Skoplja i 74-godišnjeg frizera Panča Žežovskog iz Velesa, dok su turske vlasti odredile ekstradicioni ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.