Nova muka za Mitrovića: Benitez hoće bivšeg napadača Barselone

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova muka za Mitrovića: Benitez hoće bivšeg napadača Barselone

Reč je o Adami Traoreu

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović i dalje čeka na potencijalni odlazak iz Njukasla. Kao potencijalni klubovi Mitrogola pominjali su se turski velikani, ali on je i dalje član Svraka.

Pitanje je da li ga Rafale Benitez vidi kao ozbiljnog aduta za Premijer ligu, pošto je upravi Njukasla isložio plan o dovođenju još jednog napadača. Na vrhu liste potencijalinh pojačanja kluba sa Sent Džejms Parka je Adam Traore. Reč >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je o snažnom centarforu rođenom 1996.godine koji je prethodnu sezonu igrao za Midlzbro.

Posle ispadanje tog kluba iz Premijer lige bilo je jasno da će Traore promeniti klub. Njukasl je poslao ponudu vrednu pet miliona evra, ali Midlzbro je to odmah odbio.

Boro traži sedan miliona za nekadašnjeg člana Barselone. Sada je Njukasl na potezu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.