Izvor: RTS, 30.Apr.2021, 16:28

Niš na nogama- da Lazar prohoda!

U centru Niša - humanitarni bazar za petnaestogodišnjeg Lazara. Njemu je operacija u Turskoj jedina nada da, posle povrede kičme, može ponovo da stane na noge. Za to je potrebno oko 50.000 evra, dosad je prikupljena tek desetina te sume.
Puno truda, vremena, mašte. Uskršnja dekoracija, po simboličnim cenama, sve ručno napravljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sve prožeto željom da Lazar ponovo prohoda.
Do pre godinu dana Lazar je bio zdrav dečak . A onda, nesmotren skok u bazen i povreda kičme i meseci mučne borbe. Sada može malo da pokreće ruke, a otkad je jedna klinika u Turskoj prihvattila da ga operiše, probudila se nada da bi mogao i da prohoda.

Da bi operaciaja imala efekta Lazar treba da ode što pre. Od potrebnih priknu upljeno je. Uskršnji bazar za Lazara sutra se seli u Svetosavski park, a svi kojki žele mogu da pomogi SMS-om 1009 na 3030.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.