Izvor: Blic, 28.Jul.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nije ostao ravnodušan na umešnost naših turista: Na plaži u Turskoj, igrali se SRPSKO KOLO (VIDEO)

Gotovo da nema turiste iz Srbije koji ne zna onu našu staru, turističku poslovicu "Gde god nađeš zgodno mesto, tu kolce opali". Od Jadrana, do Egeja, pa i dalje, širom obala mora i okeana, naši turisti se verno pridržavaju tih reči. Ponekada ih žar ponese pa zaigraju u moru, ali uglavnom im je dovoljna i peščana plaža. Ovaj put, oni su zaigrali na jednoj od plaža u Turskoj.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ljudi ih gledali u neverici: Srbi usred Turske zaigrali UŽIČKO KOLO, svi oduševljeno posmatrali (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019

Gotovo da nema turiste iz Srbije koji ne zna onu našu staru, turističku poslovicu "Gde god nađeš zgodno mesto, tu kolce opali"...Od Jadrana, do Egeja, pa i dalje, širom obala mora i okeana, naši turisti se verno pridržavaju tih reči... Ponekada ih žar ponese pa zaigraju u moru, ali uglavnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.