Najpopularniji turski glumac zabrinuo fanove: Izgledaš bolesno FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 15:46

Najpopularniji turski glumac zabrinuo fanove: "Izgledaš bolesno" FOTO

Džan Jaman, jedan od najpopularnijih turskih glumaca, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je zabrinuo pratioce.

Naime, na fotografiji se vidi da je glumac veoma smršao, zbog čega su mu pratioci u komentarima pisali da počne da jede.

"Kako sam izgubio 10 kg za 30 dana? Nakon završetka snimanja filma „Violet Like the Sea 2“, iskoristivši nekoliko slobodnih dana i Božić, odlučio sam da se vratim u svoj rodni grad kako bih mogao da provedem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko vreme sa roditeljima, porodicom i drugim ljudima koji su mi bliski. Treba se malo odmoriti i isključiti, ali nikad ne preterujem! Takođe sam želeo da uživam u turskoj kuhinji koja mi je toliko nedostajala. Znao sam da ću po povratku u Rim imati težak posao, radikalnu promenu, da se pripremim za sledećeg lika: Sandokana! I tako je bilo: čim sam se vratio, počeo sam da se uključujem... Prvi cilj je bio da postignem idealnu težinu za lik, a zatim da se fokusiram na mentalne aspekte. Bio je to veoma težak period, za mesec dana sam izgubio skoro 10 kg, sa 94,5 kg na 85 kg", napisao je Džan ispod objave.

"To je bila, i jeste, posebno intenzivna faza, odrekao sam se mnogih zadovoljstava iz života. Moram da vežbam 2 ili 3 puta dnevno i da postim povremeno, 16:8, držeći kalorije na niskom nivou. Ipak, nema razloga za brigu, uprkos iscrpljenosti, savršeno sam zdrav, podmlađen, detoksikovan i lagan, ali pre svega veoma zadovoljan. Sve se dešava uz kontinuirano praćenje ozbiljnih i kompetentnih stručnjaka. Na kraju, to je ono što glumci rade: predano se transformišu kada je potrebno i s vremena na vreme se oblikuju u novoj ulozi. Ukratko, nastaviću da naduvavam jedra dok ne dođemo do savršenog Sandokana. Ipak, priznajem da sam danas odlučio da se odmorim od pravila i da jedem šta hoću... Molim vas da me i dalje podržavate kao i uvek. Zagrljaj. Vidimo se uskoro", napisao je glumac.

Njegovim pratiocima se ova promena ni malo nije dopala. U komentarima su mu pisali da mora da počne da jede i da ovako više nije privlačan.

"Moraš da vratiš kilažu", "Bolje si izgledao ranije", "Počni da jedeš", "Izgledaš bolesno", "Sada si manje privlačan", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.