Osvanulo OPROŠTAJNO PISMO bivšeg zadrugara - Javno se obratio svima: Volim vas puno... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 23:28

Osvanulo OPROŠTAJNO PISMO bivšeg zadrugara - Javno se obratio svima: "Volim vas puno..." (FOTO)

Nije više mogao da izdrži!

Bivši zadrugar, Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, objavio je na društvenoj mreži Instagram obaveštenje koje je iznenadilo njegove fanove i verne pratioce.

Naime, on se ovim putem javno oprostio od socijalne platforme TikTok, na kojoj je bio izuzetno aktivan, međutim, kako je odlučio, više ne želi da bude deo nje zbog nasilja i svakojakih negativnih stvari koji mladi tamo plasiraju. Zoki je istakao da sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više ne vidi tamo, ali da će nastaviti da se druži sa svojim fanovima putem drugih društvenih aplikacija.

Dragi moji, želim da vas obavestim da od 1. februara 2024. godine nisam na TikToku i da su svi ostali profili lažni. Ne želim da se više vraćam na pomenutu aplikaciju iz razloga što previše dece i mladih prikazuju nasilje i zaista ogavne stvari. Zbog svega toga jednostavno ne vidim sebe na toj mreži. Družimo se putem Instagrama, Fejsbuka i televizije. Puno vas volim i svima želim od srca sve najbolje - istakao je Zoki u svojoj objavi na pomenutoj socijalnoj platformi.

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Najpopularniji turski glumac zabrinuo fanove: "Izgledaš bolesno" FOTO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 15:46

Džan Jaman, jedan od najpopularnijih turskih glumaca, objavio je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je zabrinuo pratioce...Naime, na fotografiji se vidi da je glumac veoma smršao, zbog čega su mu pratioci u komentarima pisali da počne da jede..."Kako sam izgubio 10 kg za 30 dana? Nakon završetka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.