Na pola teritorije obavezne maske: Pazite kako idete na plažu, platićete kaznu

Izvor: B92, 18.Jun.2020, 19:09

Na pola teritorije obavezne maske: Pazite kako idete na plažu, platićete kaznu

Na gotovo pola teritorije Turske od danas su obavezne zaštitne maske. Među provincijama u kojima su ova pravila uvedena postoje i one u kojima se nalaze popularna letovališta. Maske su sada obavezne u 47 od 81 turske provincije. U saopštenju se ističe da će maske biti nošene na svim javnim mestima. Kazna za kršenje ovog pravila iznosi 3.150 turskih lira (oko 48.000 dinara).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo uvode policijski čas, nošenje maski postaje obavezno

Izvor: B92, 18.Jun.2020

Istanbul -- Nošenje zaštitne maske obavezno je na javnom mestu u tri najveća grada u Turskoj, objavile su danas vlasti...U njima se povećao broj zaraženih koronavirusom posle ublažavanja ograničenja uvedenih zbog epidemije...Maske su obavezne u Istanbulu, Ankari i Bursi, kao i u 47 od 81 provincije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.