Na Gradini zadržana tona sumnjive garderobe

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Feb.2021, 18:27

Na Gradini zadržana tona sumnjive garderobe

Carinici su 25. februara 2021. godine na prelazu Gradina, zbog sumnje da povređuje pravo poznatih robnih marki, zadržali više od jedne tone garderobe, čija je vrednost preko 10.000 evra. Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu na ulazu u zemlju, pristigao kamion pančevačkih registarskih oznaka natovaren različitom zbirnom robom iz Turske.

Prilikom detaljne kontrole u tovaru je pronađena muška, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ženska i dečja garderoba sa oznakama „najk“, „adidas“, „ges“, „tomi hilfiger“, „hugo bos“, „luj viton“, „zara“ i drugih poznatih brendova.

Za preko 6.000 muških jakni, prsluka, trenerki i dukserica, ženskih pidžama, majica i patika, kao i dečjih trenerki i kompleta, ukupne težine preko 1.000 kilograma obustavljen je dalji carinski postupak.

Sporna roba će biti zadržana dok se ne utvrdi da li je reč o kopijama ili originalnoj garderobi.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.