Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SELEKTOR: Turska se ozbiljno sprema za dolazak Srbije na Eurobasketu!

Dugogodišnjeg selektora Turske, Ergina Atamana, će na ovoj funkciji zameniti, Ufuk Saridža.
Perspektivni turski stručnjak, koji je do sada obavljao funkciju pomoćnika Ergina Atamana, sada je zauzeo njegovo mesto selektora.
Tako će Saridža predvoditi Tursku na naredom Evropskom prvenstvu, gde će njegova selekcija, u grupi koja se odigrava u Istanbulu, dočekati reprezentaciju Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Saridža (43) obavlja i funkciju trenera istanbuskog Bešiktaša, koji se nalazi u grupi sa Partizanom u FIBA Ligi šampiona, a prethodno je sa velikim uspehom vodio Karšijaku, sa kojom je postao i šampion Turske.
Podsetimo, Turska je jedan od domaćina Evropskog prvenstva ove godine, na kome će ugostiti grupu D, gde se uz našu reprezentaciju nalaze i reprezentacije Rusije, Letonije, Belgije i Velike Britanije.
The post NOVI SELEKTOR: Turska se ozbiljno sprema za dolazak Srbije na Eurobasketu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.