NIŠTA OD TURSKE: Austrija dobila dve trke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 16:42

NIŠTA OD TURSKE: Austrija dobila dve trke (FOTO)

Ograničenje putovanja donelo promene u kalendaru.

Iako je prvobitno planirano, Formula 1 je saopštila da u Turskoj neće biti trke ove sezone zbog ograničenja putovanja koje su za ovu zemlju uvele pojedine države u kojima su stacionirani neki od timova najbržeg cirkusa na svetu.

Zbog toga su osvojene nove promene kalendara za 2021, a do toga je došlo posle razgovora sa promoterima u Turskoj kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i odlučeno da je nemoguće održati trku u Istanbulu 13. juna. Iako su organizatori tražili da se razmotri mogućnost da trka bude odložena za drugi deo sezone kao što je slučaj sa trkom u Kini, ali to nije bilo moguće.

BREAKING: Due to travel restrictions, it is unfortunately not possible to race in Turkey in June

As a result, France moves a week earlier (18-20 June) and Austria will host a double header (25-27 June and 2-4 July)#F1 pic.twitter.com/T6u2uqfYDM

— Formula 1 (@F1) May 14, 2021

Zbog toga će se održati dve trke u Austriji. Prva će biti Velika nagrada Štajerske od 25. do 27. juna, da bi Velika nagrada Austrije bila održana od 2. do 4. jula. Zbog toga će i Velika nagrada Francuske biti pomerena nedelju dana ranije i biće održana od 18. do 20. juna.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nove promene kalendara: Ni Formula 1 neće u Tursku

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2021

Formula 1 je saopštila da ipak neće biti trke u Turskoj ove sezone, zbog ograničenja putovanja koje su pojedine države uvele za ovu zemlju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.