NAPETOST RASTE: Ovo je maskirani napadač koji drži radnike za taoce u fabrici u Turskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 20:43

NAPETOST RASTE: Ovo je maskirani napadač koji drži radnike za taoce u fabrici u Turskoj (FOTO)

Turske vlasti se zasad još nisu oglasile

Naoružan napadač drži kao taoce nekoliko radnika američke firme za proizvodnju robe široke potrošnje u Turskoj, kako navodi novinska agencija Demiroren, "očigledno" u znak protesta protiv izraleskih napada na Gazu.

Muškarac je upao u fabriku u industrijskoj zoni u provinciji Kodžaeli oko 15.00 po lokalnom vremenu, dodaje Demiroren. Napadač koji nosi maramu preko lica tvrdi da kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe ima bombu. Na fotografiji ispod vidi se navodno, da je nepoznati napadač napisao poruku na zidu:

Gebze’deki fabrikada işçileri rehin alan şahsın fotoğrafı yayınlandı. pic.twitter.com/Lb9ettHET5

— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) February 1, 2024

- Biće otvoreno. Za Gazu, ili musala ili smrt - piše u poruci na zidu. Agencija navodi da je policija došla na mesto incidenta i pokušava da ubedi muškarca da odstupi. Guverner Kodžaelija je takođe krenuo na mesto incidenta, navodi Rojters. .
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.