Miletić ide u Lens, Zakarić bi mogao u Tursku!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić ide u Lens, Zakarić bi mogao u Tursku!

Fudbalski klub Partizan dogovorio je transfer Nemanje G. Miletića u francuski Lens. Sportski direktor Iliev obelodanio interesovanje za Gorana Zakarića.

Navijači Partizana iščekuju vesti sa transfer pijace jer se očekuje da još neko od fudbalera napusti Humsku i donese zaradu crno-belima.

Najbliži odlasku trenutno su Svetozar Marković, Marko Janković i Saša Zdjelar, a dok se čekalo na transfer nekog od pomenute trojice na pozajmicu je poslat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << levi bek Nemanja G. Miletić.

Bivši fudbaler Javor Matisa biće pozajmljen francuskom drugoligašu Lensu, potvrđeno je televiziji Arena sport u Antaliji!

Nemanja Miletić sa Partizanom ima ugovor do juna 2020. godine, a u klub je stigao pre dve i po godine i osvojio "duplu krunu" i trofej u Kupu Srbije. Zoran Mirković očito ne računa na Miletića i u prolećnom delu sezone osloniće se na Zlatana Šehovića i Slobodana Uroševića koji takođe igraju na poziciji levog beka.

Sportski direktor Ivica Iliev otkrio je još neke detalje vezane za zimski prelazni rok. Iliev je potvrdio da više klubova želi Rikarda Gomeša, ali i da je u jednom trenutku najbliži odlasku bio Goran Zakarić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine našao se na meti turskog Bešiktaša i ta priča još uvek nije završena, tvrde u Partizanu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.