Miha i Bolonja dobili VREDNO pojačanje

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha i Bolonja dobili VREDNO pojačanje

Omaleni Čileanac vraća se u Seriju A.

Foto: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

Gari Medel, nakon dve sezone u Turskoj, vraća se u Seriju A.

Nekadašnji fudbaler Intera doputovao je u Bolonju, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa ekipom Siniše Mihajlovića, koju će pojačati još jedan fudbaler iz Latinske Amerike, Nikolas Domingez, dosadašnji vezista Večez Sarsfilda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Medel stiže iz Bešiktaša, koji će na ime transfera inkasirati 2,5 miliona evra.

Nakon lekarskih pregleda, omaleni, 32-godišnji Čileanac će potpisati dvogodišnji ugovor, sa opcijom da bude produžen na još 12 meseci.

S druge strane, ugledni italijanski novinar Đanluka Di Marcio prenosi da će Bolonja za 21-godišnjeg Domingeza platiti oko pet miliona evra, ali će on do kraja sezone ostati u Velezu.

Takođe, Urugvajac Sezar Faleti trebalo bi da ode na jednogodišnju pozajmicu u Meksiko, dok će Tihuana imati opciju da ga u potpunosti otkupi na sezone.

Od dolaska iz Ternane 2017. godine, 26-godišnji krilni napadač odigrao je samo 13 mečeva u dresu Bolonje, dok je proteklo prvenstvo proveo u Seriji B, na pozajmici u Palermu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.