Gotovo, Inter dobio veliko pojačanje, još dvojica do kraja pijace?

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Inter dobio veliko pojačanje, još dvojica do kraja pijace?

Inter završio posao, ali to nije kraj, Konte traži još dva igrača...

Telenovela između Aleksisa Sančeza i Junajteda je završena, dogovor je postignut, Čileanac se vraća u Italiju. Naime, posle pregovora koji su trajali par nedelja, nađena je formula.

U pitanju je pozajmica, bez otkupa, dva kluba će na kraju sezone razgovarati o eventualnoj prodaji Sančeza.

Inter će plaćati oko 5 miliona njegove godišnje plate neto, dakle nekih 40%.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sančez bi trebalo tokom dana da stigne u Milano, da prođe preglede i potpiše ugovor sa Italijanima. I to nije sve, Inter još nije završio prelazni rok.

Trebalo bi do kraja nedelje da bude realizovana trampa Dalber za Biragija iz Fiorentine, ali Konte traži još jednog napadača, klasičnog centarfora koji bi bio dubler za Lukakua.

On nema ništa protiv da Ikardi ode za novac i Mandžukić, ali Marota odbija tu kombinaciju. Pominje se Petanja koji ima iza sebe odličnu sezonu u ekipi SPAL-a, ali teško će ga se klub iz Ferare odreći.

U svakom slučaju, u Interu su u naletu posle dobrog starta, Sančez će verovatno biti spreman posle pauze, za vikend Inter u drugom kolu igra na Sardiniji protiv Kaljarija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao konačan dogovor Mančestera i Intera: Nema otkupne klauzule za Sančeza, Junajted nastavlja da plaća 240.000 evra nedeljno...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2019

Pao je konačan dogovor između Mančester Junajteda i Intera oko Aleksisa Sančeza, o tome smo već pisali, ali novi su detalji tog dogovora. Naime, kako javljaju engleski i italijanski mediji Nerazuri neće imati opciju ni obaveznog ni mogućeg otkupa. Dakle, Čileanac ostaje igrač Mančestera i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.