Medicinarima 40 odsto popusta na avio-karte

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 08:30

Medicinarima 40 odsto popusta na avio-karte

Ankara -- Turska nacionalna aviokompanija pokrenula je specijalni popust od 40 posto za zdravstvene radnike kako bi im se zahvalila na hrabroj borbi protiv pandemije.

"Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike", navodi agencija Anadolija.

Medicinski radnici će posredstvom internet stranice Turkiš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << erlajnsa ili mobilne aplikacije za tako snižene cene moći da kupe karte i za svoja tri saputnika.

Zainteresovani medicinari treba da se prijave u kampanju na internet stranici Turkish erlajnsa , a karte po sniženim cenama mogu kupiti od danas do 1. augusta. Tako kupljene karte se mogu koristiti od danas do 31. maja 2021. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.