Medicinarima i njihovim saputnicima 40 odsto popusta na avio-karte

Turska nacionalna aviokompanija pokrenula je specijalni popust od 40 posto za zdravstvene radnike kako bi im se zahvalila na hrabroj borbi protiv pandemije.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 09.06.2020.

08:10

Medicinarima i njihovim saputnicima 40 odsto popusta na avio-karte
Foto: EPA-EFE, ERDEM SAHIN

"Specijalnom kampanjom im se želimo zahvaliti za tu požrtvovanost. Danas smo pokrenuli kampanju sniženih cena karata za 40 posto za sve zdravstvene radnike", navodi agencija Anadolija.

Medicinski radnici će posredstvom internet stranice Turkiš erlajnsa ili mobilne aplikacije za tako snižene cene moći da kupe karte i za svoja tri saputnika.

Zainteresovani medicinari treba da se prijave u kampanju na internet stranici Turkish erlajnsa , a karte po sniženim cenama mogu kupiti od danas do 1. augusta. Tako kupljene karte se mogu koristiti od danas do 31. maja 2021. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

14 h

Podeli: