Mata beži od Murinja čak u Tursku, Lukaku nije ljut, Kerik bi mogao besplatno u suprotnom pravcu

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mata beži od Murinja čak u Tursku, Lukaku nije ljut, Kerik bi mogao besplatno u suprotnom pravcu

Prvo odlasci, pa tek onda dolasci na Old Trafordu

Odlazi Luj van Gal, stiže Žoze Murinjo i to će značiti leto velikih promena na Old Traforda. Još jedna ispodprosečna sezona ne sme da se dogodi velikanu sa Teatra snova, a Murinjov zadatak će biti da vrati trofeje. Neće imati mnogo vremene jer stpljenja ponestaje svima u Junajtedu, ali će imati dovoljno novca da ostvari sve planove kako bi sklopio šampionski tim.

Često >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se pominje Murinjova lista želja, ali još nema nekih konkretnih naznaka osim da je Romelu Lukaku raspoložen da se preseli na Old Traford. Belgijanac ne zamera Murinju što ga je precrtao u Čelsiju i prodao Evertonu u kojem je procvetao.

„Nema šta da dokazujem Murinju. Nije u tome poenta. Imao sam 20 godina i nisam bio spreman da odmah doprinesem velikom klubu. Prošlo je nekoliko sezona od tada, uključujući i aktuelnu, pa se situacija promenila. Imam 23 godine i spreman sam da narednog leta promenim klub“, rekao je Lukaku.

Lukaku je tek jedna od opcija, ali dok ne počne da niže pojačanja, Murinjo će prvo morati da raščisti nered u svlačionici i zahvali se nekim igračima.

Među prvima koji odlaze je iskusni vezista Majk Kerik. Mnogo je dao Mančesteru, ali i klub je njemu. Ugovor ističe na kraju sezone, dobiće zahvalnicu i napustiti Old Traford. Ima 35 godina, ali i dalje ga žele. Pre svih Roberto Martinez koji smatra da bi Kerikovo iskustvo značilo talentovanoj ekipi Evertona. Kerik bi trebalo da zameni Gereta Berija.

Onaj koji najviše zazire od dolaska Murinja je Huan Mata. Posebni ga je proterao iz Čelsija gde je dve sezone bio najbolji igrač, a po svoj prilici će i iz Mančester Junajteda. Portugalac ne voli Matu i ne želi da opet otvara tu priču.

Španac će morati da traži izlaz, a prvi su mu ruku spasa ponudili Turci. Prema današnjim medijskim natpisima, Fenerbahče je raspoložen da započne pregovore o kupovini mate i namami ga na Bosfor nekim bogatim ugovorom kao što je to prošlog leta uradio sa Nanijem i Van Persijem.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.