Lamin Dijara do juna 2018.

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamin Dijara do juna 2018.

Senegalski napadač napustio Antaliju

Napustio je Antaliju - ostaje u Turskoj. Samo se iz Prve preselio Lamin Dijara u tamošnju Drugu ligu. Nekadašnji napadač Partizana novi je fudbaler Elaziga.

Senegalski špic je jutros prošap lekarske preglede u novom klubu, sa kojim je potpisao ugovor do juna 2018. Prethodno se rastao sa Antalijom, u kojoj je po odlasku iz Humske 1 proveo četiri i po godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i na 127 utamica postigao 49 i namestio 18 golova.

#TRANSFER - Elazığspor, Antalyaspor'da forma giyen forvet oyuncusu Lamine Diarra ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. pic.twitter.com/jyXLwxrG2P

Pogoci i asistencije će biti glavni zadatak 33-godišnjeg Dijare u novoj sredini, gde će kao misiju imati - opstanak. Jer, Elazig se posle 18 kola nalazi na 15. mestu u konkurenciji 18 klubova, sa samo bodov više od prvog koji se nalazi ispod crte.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LAMIN DIJARA RASKINUO SA ANTALIJOM: I brzo potpisao za novi klub (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2017

U vrlo kratkom periodu nekadašnja ‘crna mamba’ Partizana promenila je klub i ligu, ali ne i državu.. . Verovatno večni ljubimac navijača Partizana, harizmatični Senegalac Lamin Dijara, već nekoliko godina pronalazi uhlebljenje u Turskoj, a ove zime promenio je ligu, ali ne i državu.. Dijara...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.