LUDILO U KINI Turci ispustili “Drim tim”, promašili četiri slobodna bacanja!

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U KINI Turci ispustili “Drim tim”, promašili četiri slobodna bacanja!

Neverovatna utakmica Turske i Sjedinjenih Američkih Država. Bili smo na korak prvorazrednoj senzaciji. Turci su imali poen prednosti i čak četiri slobodna bacanja. Svi su očekivali pobedu, sve je bilo spremno za radnost tima Ufuka Saridže!
Međutim, usledila je propast. Turci su se uplašili pobede, promašili su sva četiri bacanja što Ameri iskoristili da pobede sa 93:92.
Amerikanci su vodili tokom cećeg dela meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << imali su i plus 15 sredinom druge četvrtine, ali su potcenili rivala.
Borbeni Turci postepeno vraćaju meč u egal u narednom kvartalu, a potom sjajnom serijom koševa sa distance preokreću rezultat u poslednjem minutu.
Ersan Iljasova prvo polaže za 79:79, a potom krate loptu. Osman ne pogađa trojku, ali Iljasova “odbojkom” ubacuje loptu u koš iz ofanzivnog skoka za 81:79.
Amerikanci su imali desetak sekundi za napad, loše su ga organizovali, na kraju Tejtum pokušava očajnički za tri poena, promašuje, ali ga tragičar Osman faulira bukvalno uz zvuk sirene.
Međutim, bek Boston Seltiksa pogađa samo dva od tri penala pa meč odlazi u dodatnih pet minuta.
U nastavu je Turska ponovo bila na korak do pobede, ali četiri promašena slobodna bacanja su bila ključna. Heroj pobede Amera je Kris Midlton, a pre toga je Kemba Voker imao ključnu ulogu u finišu.

The post LUDILO U KINI Turci ispustili “Drim tim”, promašili četiri slobodna bacanja! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mundobasket - Ma kakav Drim tim, Turska umalo uzela meru Amerima nakon velike drame!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019

Kakva drama u Šangaju!..Košarkaši Sjedinjenih američkih država ostvarili su i drugu pobedu na Mundobasketu u Kini pošto su nakon prave drame savladali Tursku u Šangaju sa 93:92 nakon produžetka!..Lako su mogli Turci da stignu i do pobede pošto su do samog kraja meča imali aktivan rezultat,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.