Košmar Arde Turana! Prevaren za 13 miliona evra na banalan način: Sav trud i novac, sve je nestalo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 20:56

Košmar Arde Turana! Prevaren za 13 miliona evra na banalan način: "Sav trud i novac, sve je nestalo..."

Pored njega je i Fernando Muslera bio žrtva.

Turski fudbaler Arda Turan (36) imao je bogatu karijeru koju je završio u septembru prošle godine. Nastupao je za Galatasaraj, Manisaspor, Atletiko Madrid, Barselonu i Bašakšehir. Turan je zaradio milione, ali sada je otkrio kako je ostao bez bogatstva.

On je prozvao Sesila Erzana, direktora filijale banke sa sedištem u Istanbulu i izjavio da ga je on prevario.

- Rekao mi je: 'Ko god uloži u ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fond, zaradiće.' Uložio sam više od 13 miliona evra. Sav novac i trud, sve za šta sam godinama radio, odjednom je nestalo - rekao je Turan, a prenosi katalonski Sport.

- Uništeni su moj novac i trud. Žao mi je, ovo me potpuno iscrpelo. Sva moja ušteđevina izgubljena je u trenu - dodao je Turan.

Sport piše kako je golman Galatasaraja, Urugvajac Fernando Muslera, takođe ostao bez 1.2 miliona evra koje je na Erzanov savet uložio u investicioni fond.

Turan je ove godine započeo trenersku karijeru. Preuzeo je turskog drugoligaša Ejupspor. Njegova se ekipa nakon 12 kola nalazi na prvom mestu s 30 bodova, četiri više od drugog Kočelispora.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Legenda turskog fudbala žrtva bankarske prevare: Nekadašnji vezista Barselone ostao bez 13 miliona evra

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Nov.2023, 12:04

Ipak, on nije jedini koji je naseo na dobro poznatu “šemu” Nekadašnji fudbaler Barselone i Atletiko Madrida, Arda Turan ostao je bez 13 miliona evra jer ga je u domovini prevrarila bankarka. Naime, turski reprezentativac je naseo na dobro razrađenu “šemu”, te je ostao bez svega što...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.