Kosanović najavio još jedno pojačanje za Radnički: To će biti jako, jako dobro po nas!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović najavio još jedno pojačanje za Radnički: ''To će biti jako, jako dobro po nas!''

Istovremeno žali zbog odlaska Erika Jirke.

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je danas da veruje da će njegova ekipa maksimalno spremna dočekati nastavak prvenstva i dodao da je zadovoljan kako je odradjen prelazni rok, kao i da će klub pokušati da dovede još jednog igrača.

"Završili smo prvi deo priprema koji smo počeli 10. januara. Uradili smo ovde u Nišu puno važnih stvari i to onih najtežih i najnezanimljivijih, a koji se pre svega tiču >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fizičke spreme. Potpuno smo spremni za ono što nas čeka u narednih 15 dana u Turskoj", rekao je Kosanović, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog odradili su danas poslednji trening u Nišu pred sutrašnji odlazak na glavni deo priprema u turskom Beleku gde će ostati 15 dana.

"U Turskoj ćemo se maksimalno posvetiti samoj igri, radićemo punom parom i verujem da ćemo spremni dočekati 15. februar i nastavak prvenstva", rekao je Kosanović.

Ove zime na Čair su stigli golman Borivoje Ristić, štoper Mario Maslać, napadač Nemanja Kojić, fudbaleri sredine terena Ognjen Bjeličić, Aleksandar Pejović, Nemanja Subotić i Stefan Milosavljavić, te levi bek Bojan Letić.

Klub su, za sada, napustili Nermin Haskić, Marko Knežević, Rebin Sulaka, Ivan Ostojić, Taras Bondarenko, Erik Jirka i Riota Noma.

"Zadovoljan sam prelaznim rokom. Sada imamo dvadesetak igrača koji su približno istog kvaliteta. Imaćemo kompaktnu celinu, a uspostavili smo i bolji balans u svim linijama tima nego što je to bilo jesenas.







Otprilike smo završili sav posao oko ekipe, ali ćemo pokušati da dovedemo još jednog igrača. Imamo jasnu želju, ali ja ne bih izlazio sa njegovim imenom kako se nešto ne bi iskomplikovalo. Ako uspemo da dovedemo tog fudbalera to će biti jako jako dobro po nas", rekao je Kosanović.

Jedino što nije dobro je, po rečima Kosanovića, odlazak Erika Jirke.

"Ja bih voleo da je ostao, ali u njegovom slučaju nije bilo ništa do nas, pošto je on fudbaler Crvene zvezde i taj klub se isključivo pitao o njegovom statusu, tako da mi tu ništa nismo mogli da odlučujemo. Sve ostalo je urađeno prema unapred napravljenom planu i mi sa puno optimizma odlazimo u Tursku", rekao je Kosanović.

U Tursku će otputovati: Nemanja Subotić, Aleksandar Pejović, Mario Maslać, Filip Knežević, Dejan Meleg, Saša Stojanović, Dušan Pantelić, Uroš Miloradović, Nikola Stevanović, Stefan Mitrović, Stefan Ilić, Nemanja Kojić, Ognjen Bjeličić, Nikola Petrović, Stefan Mihajlović, Nikola Čumić, Aleksandar Todorovski, Lazar Đorđević, Bojan Letić, Borivoje Ristić, Stefan Milosavljević i Mlosav Sićović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOSANOVIĆ O NASTAVKU PRIPREMA RADNIČKOG: Puni optimizma putujemo u Tursku

Izvor: Kurir, 22.Jan.2020

Trener fudbalera Radničkog Milorad Kosanović rekao je danas da veruje da će njegova ekipa maksimalno spremna dočekati nastavak prvenstva i dodao da je zadovoljan kako je odradjen prelazni rok, kao i da će klub pokušati da dovede još jednog igrača.

Nastavak na Kurir...

Memić: Otišli važni rukometaši, ali stigla su i kvalitetna pojačanja

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jan.2020, 15:08

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas da je njegova ekipa oslabljena odlaskom važnih igrača, ali i da su stigla izuzetno kvalitetna pojačanja. “S obzirom na promene, potrebno je još dosta toga da uradimo da bismo dostigli željeni nivo. To smo videli i na test mečevima u...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.