Izvor: Radio 021, 20.Dec.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kigili" stiže u Srbiju: Vodeći turski modni brend za muškarce otvara radnju Novom Sadu

Modeli poznatog turskog modnog brenda za muškarce "Kigili" od sada će biti dostupni i u Srbiji, a prva radnja otvara se u Novom Sadu, u šoping centru "Promenada", 22. decembra, u 12 časova.

Pažljivo dizajnirane kolekcije za najrazličitije prilike, u skladu sa poslednjim svetskim trendovima, odgovaraće muškarcima koji žele da izgledaju dobro, a da pri tom za to izdvoje prihvatljivu sumu novca.

"Kigili" u ponudi ima najrazličitije modele, od odela do kežual varijante, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pa i smokinga za formalne prilike.

Brend sa 80 godina dugom tradicijom u oblačenju muškaraca svih godina, poznat je i po korišćenju samo najboljih materijala i krojeva.

"Kigili" trenutno ima više od 200 prodavnica u Turskoj i 30 širom sveta. U narednom periodu želi da se predstavi i van turskih granica, pa je u planu otvaranje 100 prodavnica u svetu u narednih nekoliko godina.

Srpsko tržište važan je deo ovih planova za ekspanziju, pošto u "Kigiliju" smatraju da su kupci iz naše zemlje upravo ti koji cene pravi kvalitet i predanost kreiranju jedinstvenih modela svih veličina.

Autor: Reklamni tekst

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.