Kajakašica Milica Starović u neobičnim uslovima planira buduće obaveze

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2020, 19:16

Kajakašica Milica Starović u neobičnim uslovima planira buduće obaveze

Naša najbolja kajakašica, Milica Starović, u Novom Sadu provodi dane u samoizolaciji, nakon povratka sa priprema reprezentacije u Turskoj. U neobičnim uslovima, pažljivo planira obaveze i nada se da će se sve isplatiti na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Članovi naše kajakaške reprezentacije bili su među onima koji su se među poslednjima vratili u Srbiju, posle uvođenja vanrednog stanja.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priprema u Turskoj, oni su trenutno u samoizolaciji, a naša olimpijka, Novosađanka Milica Starović, napominje da su joj dani po povratku u zemlju bili specifični, iako je tokom karijere često bila u uslovima karantina.

Nastavak kajakaške sezone, kao i u brojnim drugim sportovima, pod velikim je znakom pitanja. Neizvesno je održavanja šampionata sveta, a odluka da se Olimpijske igre pomere za tačno godinu dana i našim najboljim takmičarima promenila je planove.

Srebrna olimpijska medalja dvoseda Zorić – Tomićević u Rio de Žaneiru bila je predznak da je ova generacija naših kajakaša i u godinama koje slede spremna za vrhunske domete. Verujemo da je pandemija koronavirusa samo odložila nastavak njihovog uspešnog niza na velikim takmičenjima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.